Handwerkproject 2024

Dit jaar gaan we tijdens ons Handwerkproject aan de slag met een borduurwerkje, en ook nu is het weer in de vorm van een CAL.

Dit jaar heb ik gekozen voor een borduurwerkje met Zijdegaas 32 count (13 draads). Zijdegaas is voor sommigen nieuw om mee te werken en op deze manier kom je te weten hoe het is. Ik heb het niet te fijn genomen, dus het is voor de gemiddelde borduurster prima te doen, al zou een loep je hierbij wel iets kunnen helpen. 

Zijdegaas wordt gemaakt van zijde en is heel fijn materiaal. Het grootste verschil met borduren op gewone borduurstof of -linnen is dat bij zijdegaas het borduurvlak helemaal opgevuld moet worden, anders kijk je door het gaas heen. Met het kiezen van het patroon heb ik hier natuurlijk rekening mee gehouden. 

Gedurende de komende 6 weken krijg je een deel van het patroon in je mailbox en in de laatste week maken we het borduurwerkje af door het borduurwerkje in een borduurraam te maken. Je kunt er ook voor kiezen om het borduurwerkje als kussentje af te werken.


Inmiddels zijn alle borduurpakketjes uitverkocht. 

Na 31 maart wordt het pakketje toegevoegd aan de handwerkpakketjes in de webwinkel. 

© 2010 - 2024 Minidoor | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel