Zaterdag 7 & Zondag 8 september - Poppenhuizen en Miniaturenbeurs Utrecht

Artikel 5 van 9

In het weekend van 7 en 8 september 2024 wordt dit 2-daagse evenement opnieuw in de Expo Houten georganiseerd.  Om verwarring met een beurs van een andere organisatie te voorkomen, wordt voortaan de werknaam Poppenhuizen en Miniaturenbeurs Utrecht gebruikt.  Naar de vlakbij gelegen stad en de gelijknamige provincie waarin dit evenement plaatsvindt.

NB in de naastgelegen zaal wordt gelijktijdig het evenement Teddy Holland georganiseerd. Met het entreebewijs hebben bezoekers gratis toegang tot die andere beurs.

Beurslocatie Expo Houten (Meidoornkade 24, 3992 AE) bevindt zich pal aan de A27 (Afrit 29) en beschikt over ruime gratis parkeergelegenheid. Overigens bedraagt de reistijd met eigen vervoer tussen Houten en België (Antwerpen) slechts 1 uur. Tussen station Houten en Utrecht CS is een directe busberbinding met Connexxion buslijn 48 dan uitstappen halte Borchen/Doornkade op korte loopafstand van de Expo Houten.

Meer informatie te lezen op:

https://www.wbevenementen.eu


Tijdens de beurs staat Minidoor ook weer. We zien jullie graag langs komen.

​Mocht je voorafgaand aan de beurs een bestelling willen plaatsen en ook afrekenen, dan ontvang je in je pakketje een Minidoor - waardebon ter hoogte van 15% over je aankopen Deze waardebon kun je tot 1 jaar na de beurs inwisselen op beurzen en/of webwinkel!

 

© 2010 - 2024 Minidoor | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel