Laatste Nieuws!

Hier vindt u onze laatste webwinkel updates! 


29-04-2022

Vrijdag en zaterdag 29 & 30 april is op afspraak de showroom weer te bezoeken. Zou je je even van te voren per mail of telefoon willen aanmelden? Dank je wel!

 

Zondag 1 mei a.s. is er een poppenhuisbeurs in Eindhoven. 

In verband met andere werkzaamheden zal Minidoor niet aanwezig zijn! Daarom hebben we een leuke verzendactie! Bij elke bestelling boven de €15,00 nemen wij uw verzendkosten van uw brievenbuspost voor onze rekening. Moet uw bestelling verstuurd worden met pakketpost, dan vragen we bij de afhandeling van de bestelling een eigen bijdrage van €2,50.

Gebruik de kortingscode: verzend-gratis

 
We geven - net als tijdens onze beursweekenden - van 29 april t/m 1 mei ook weer 10% korting op ons Venne Colcoton assortiment. En met de leuke verzendactie kunnen we bij uw aankoop vanaf € 15,00 euro ook nog de verzendkosten voor u betalen (korting verzending wordt achteraf berekend bij gebruikmaking van de kortingscode: Venne-10

 

In het weekend van 28 en 29 mei wordt er een extra Poppenhuis en Miniaturenbeurs georganiseerd in de Broodfabriek in Rijswijk. De stand van Minidoor zal hier wel aanwezig zijn! 


25-02-2022

Wij vinden het fijn dat u winkelt bij ons in de webwinkel.

Voor terugkerende klanten is het vanaf 1 maart a.s. ook mogelijk om bij elke 5 euro aankoop een spaarzegel te ontvangen. Heeft u 20 zegels gespaard? U ontvangt dan € 10,00 korting op uw volgende aankoop. Een 1e spaarkaart wordt u toegestuurd bij uw eerstvolgende bestelling. 

Meer informatie over ons spaarsysteem is in de nieuwsbrief van maart a.s. te lezen en vanaf die datum ook onder het tabblad 'Over ons' .


2-02-2022

De showroom aan huis is weer open, waarbij het mogelijk is om in ons kleine winkeltje gezellig je voorraad aan te vullen (max. 2 personen per bezoek). De koffie en thee staan klaar! Meld je je vooraf even telefonisch aan?

Tot gauw!  

© 2010 - 2022 Minidoor | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel