SHOWROOM

I.v.m. de lockdown maatregelen is het op dit moment niet mogelijk om de showroom te bezoeken.

U kunt wel een afspraak maken om uw pakket aan de deur af te halen! De betaling willen we dan graag vooraf via bankoverschrijving geregeld hebben! 


De showroom van Minidoor is op afspraak te bezoeken.

De dagen dat u af kunt spreken zijn maandag & vrijdag tussen 10.00 en 13.00 uur, en op zaterdag van 11.00-16.00 uur.  

Ook proberen we op deze dagen zoveel als mogelijk telefonisch bereikbaar te zijn, maar ook kunt u ons evt. bellen op dinsdag, woensdag en donderdag na 19.00 uur.

Het tel. nr is 070-3697703. 

Bezoekadres: San Franciscosingel 55, 2548 HS Den Haag


 

De showroom (7,5 m²) bevindt zich achter de voordeur, op de begane grond. Voor een kopje koffie of thee wijken we uit naar de keuken of gaan gezellig in de tuin zitten. De ruimte is beperkt rolstoeltoegankelijk, dus mocht u met een rolstoel willen komen, laten we dit vooraf dan even met elkaar bespreken.

Wij hanteren op dit moment het 1,5 meter beleid van de RIVM, dus kom als het kan alleen of max. met 2 personen.

U kunt contact betalen, maar ook is PIN betaling mogelijk.


Reisinformatie:

Openbaar Vervoer:

Vanuit Den Haag:

U kunt vanaf het centrum van Den Haag reizen met tram 16, uitstappen op halte Hoge Veld, en m.b.v. de kaart naar ons toe komen lopen, max. 10 min.

Vanuit Rijswijk of Naaldwijk:

Neem bus 30 bij Rijswijk station of (in tegenovergestelde richting) bij Naaldwijk busstation. Stap uit bij de halte Laan van Wateringse Veld en wandel in max. 10 min. naar de San Franciscosingel. Kijk voor de wandelroute op bijgevoegd kaartje.

Vanuit Delft:

Met bus 37 reist u via het Reinier de Graaf Gasthuis richting Den Haag Leyweg. Stap uit bij de halte Laan van Wateringse Veld ter hoogte van het Oosteinde. Wandel het laatste stukje mbv van de kaart, zoals die hieronder is bijgevoegd. De wandeling is max. 10 min.

Auto vanaf de A4:

Neem afslag Den Haag Zuid/N211/Naaldwijk.

Sla rechts af bij de 1e stoplichten - Laan van Wateringse Veld. Rijdt deze laan uit, over de brug tot aan de volgende stoplichten. Rijdt rechtdoor over de 2e brug en neem gelijk de 1e afslag links (rechts zit een makelaar / links een sportschool). Minidoor zit in het laatste blok in de straat.

Er is voldoende parkeergelegenheid, zowel in de straat of anders aan het eind van de straat om de hoek.

 


© 2010 - 2021 Minidoor | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel