Zomer 2021 - De Mediterrane Nachtspiegel

Met het Zomerproject 2021 gaan we dit jaar in onze gedachten op vakantie naar het Middellandse Zee gebied, met rondom verschillende landen vol historische gebeurtenissen en een geweldige architectuur. Denk hierbij aan Griekenland, Zuid-Italië, Zuid-Spanje, Portugal, maar ook denk ik hierbij aan Marokko, waar wij op onze reis zagen dat er op het gebied van historische architectuur veel overeenkomsten met Andalusië te zien waren. 

Ik vind het dit jaar een mooie inspiratie - nu we in deze 2e "Corona-zomer" niet zelf op reis te gaan - om in gedachten aan zon, zee, strand, historie en architectuur met elkaar aan dit leuke vakantie-project te kunnen gaan werken. 

Tijdens mijn afgelopen vakantiereizen heb ik geleerd om vooral ook oog te hebben wat er achter de voordeur te koop is. Niet de tentoongestelde spullen, maar wat gebeurd er in de kleine straatjes achteraf. Een regelmatig bezoekje aan een toiletruimte hoort hierbij. Niet omdat ik nu zonodig mijn 'behoefte' achter wil laten, maar gewoon om even te neuzen wat voor mooie ruimte hiervoor gecreëerd is.

Op het moment dat ik begin dit jaar bij het opruimen van ons ouderlijk huis een emaille po van mijn oma, en ook nog één van mijn moeder tegen kwam, was de koppeling tussen deze 2 onderwerpen snel gemaakt en het idee voor dit Zomerproject geboren. 


Graag neem ik jullie mee in het naar eigen idee inrichten van een po (nachtspiegel), met daarin een toiletruimte. Natuurlijk is er de mogelijkheid om je eigen inspiratie, ideeën en materialen te werken. Wil je liever het voorbeeld volgen, dan kan dit natuurlijk ook.

Ik ga op vrijdag 16 juli van start op mijn prive-blog. De workshop is dit jaar alleen online te volgen. Evt. aanwijzingen en extra's worden dit jaar op mijn blog gepost met een link naar mijn FB pagina, zodat FB volgers weten dat er nieuwe informatie te vinden is op mijn blog.


Heb je zin om mee te doen?

Lees hierover dan meer informatie op mijn blog!

http://thea65.blogspot.com/2021/07/een-mediterrane-nachtspiegel.html


PS. Na afloop zullen de verschillende weekopdrachten samengebracht worden in een boekje. Het is nu al mogelijk om met korting een voor-inschrijving voor het boekje te doen! 

 • Zomerproject 2021
  Zomerproject 2021

  Het Zomerproject is een bouwproject welke gedurende 6 weken via mijn blog en mail gehouden wordt. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor een online versie. Begin september zullen de opdrachten ook via een boekje beschikbaar…

 • ONLINE DEELNAME
  ONLINE DEELNAME

  Het is nog mogelijk om je in te schrijven voor de Online versie van het project.

  Het project loopt van 16 juli t/m 27 augustus 2021.

  Met een Online inschrijving krijg je de week-opdrachten per mail opgestuurd. Schrijf je je nu…

  € 12,50
 • Online Deelname & Materiaalpakket
  Online Deelname & Materiaalpakket

  Een materiaalpakket met alle benodigde materialen om dit project te kunnen maken

  € 37,50
 • Inschrijving Boekje
  Inschrijving Boekje

  Begin september 2021 komt het boekje met de workshopbeschrijvingen van dit project beschikbaar.

  Het is al mogelijk om met korting een voor-inschrijving te doen.

  ----------
  incl. 21% BTW

  € 15,00 € 12,50
© 2010 - 2021 Minidoor | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel