Zomer 2022 - Een oud klaslokaal

Tijdens het Zomerproject, welke van 9 juli t/m 26 augustus duurt, gaan we met elkaar, maar ook gewoon thuis (online)  aan de verschillende onderdelen werken aan de inrichting van een oud klaslokaal.

Elke deelnemer aan dit Zomerproject kan zelf bepalen hoe groot het klaslokaal gaat worden, of je het als los project gaat maken, of je het in een bestaande kijkkamer of poppenhuis uit gaat werken. 

De aankleding van de ruimte is dit jaar een onderdeel waar je zelf aan werkt. Hier kun je dus al voor aanvang van het Zomerproject mee beginnen. 

Tips en trics, bouwtekeningen, give-aways, muur-versieringen en ideeën over het gebruik van bepaalde accessoires zijn inbegrepen en zullen in de weekopdrachten verder uitgewerkt worden. Net als vorig jaar krijg je elke week een mail in je mailbox met de benodigde gegevens voor die week. Diverse materialen, zoals balsahout, tongspatels, roerlepeltjes en overige materialen zullen net als voorgaande jaren in de webwinkel van Minidoor te koop zijn. 

Bij aanmelding krijg je voorafgaand aan het project een lijst met benodigde materialen om mee te kunnen bouwen. Net als voorgaande jaren zal ik ook weer een materiaalpakket voor de liefhebbers samenstellen.

Let wel op: ik werk waar mogelijk met balsa-hout, dit vind je ook terug in je materiaalpakket.


 • Inspiratie foto
 • ONLINE DEELNAME
  ONLINE DEELNAME

  Elke deelnemer aan het Zomerproject kan zelf bepalen hoe groot het klaslokaal gaat worden, en/of je het als los project gaat maken en/of je het in een bestaande kijkkamer of poppenhuis uit gaat werken. De aankleding van de ruimte…

  € 10,00
 • Online Deelname & Materiaalpakket
  Online Deelname & Materiaalpakket

  Net als voorgaande jaren zal ik ook een materiaalpakket voor de liefhebbers samenstellen. Let wel op, ik werk waar mogelijk met balsa-hout, dit vind je ook terug in je materiaalpakket.
  ----------
  Een materiaalpakket met 2…

  € 45,00
 • Materiaalpakketje voor een extra schoolbankje
  Materiaalpakketje voor een extra schoolbankje

  alleen te bestellen in combinatie met het Materiaalpakket Zomerproject 2022

  € 2,25
© 2010 - 2022 Minidoor | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel