Miltkau Design

2024!

Dit jaar begint de samenwerking met Bibian's Fineerwereld, welke op de markt bekend is onder de naam MILTKAU DESIGN. In deze samenwerking gaat Minidoor het programma via de webshop en op de beurzen - waar Angelique niet zelf aanwezig is - verkopen. Bestellingen kunnen dus vanaf nu ook rechtstreeks hier in de webwinkel geplaatst worden.

Natuurlijk kan ik niet alles in één keer op voorraad hebben, maar mocht je iets gezien hebben op de website van Miltkau Design, dan kunnen we zeker overleggen of het artikel via de Nederlandse markt verkocht kan worden.

In januari van dit jaar ben ik een dag bij Angelique op bezoek geweest om van alles over dit bijzondere programma te leren kennen. Ik ben goed gestemd om deze samenwerking te laten slagen en ik heb het vertrouwen er in dat door deze samenwerking wij u nog beter kunnen voorzien van deze mooie fineerbewerkingen.

Voor de actuele voorraad kijk je op de volgende pagina:

https://www.minidoor.nl/c-7140102/miltkau-design/

 • Het product van Miltkau Design
  Het product van Miltkau Design

  De producten van Miltkau Design worden met standaard fineer gemaakt en kunnen met gewone fineren uitgebreid worden. De fineer delen worden op Aslan geplakt en geschuurd. Aslan is dubbel zijdige plakfolie. Deze wordt op een schone,…

 • Verzenden of ophalen
  Verzenden of ophalen

  Verzending altijd met brievenbus- of pakketpost

  Ook is het mogelijk om op afspraak uw bestelling bij onze showroom aan huis af te halen, of dat wij uw bestelling meenemen naar de beurs. Kies in het bestelprogramma in beide…

© 2010 - 2024 Minidoor | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel