Miltkau Design

Dit jaar is de samenwerking met Bibian's Fineerwereld begonnen. Bibian heeft een design programma ontwikkelde, welke op de markt bekend is onder de naam MILTKAU DESIGN. In deze samenwerking ga ik het programma via de webshop en op de beurzen - waar Angelique niet zelf aanwezig is - verkopen. Bestellingen kunnen dus vanaf nu ook rechtstreeks hier in de webwinkel geplaatst worden.

Natuurlijk kan ik niet alles in één keer op voorraad hebben, maar mocht je iets gezien hebben op de website van Miltkau Design, dan kunnen we zeker overleggen of het artikel door Angelique naar mij verstuurd kan worden, zodat ik het via de Nederlandse markt aan je door kan verkopen. De verzendkosten kunnen we hiermee laag houden.

In januari ben ik een dag bij Angelique op bezoek geweest om van alles over dit bijzondere programma te leren. Ik zie uit naar onze samenwerking en ik heb het vertrouwen dat door deze samenwerking wij u nog beter kunnen voorzien van deze mooie fineerbewerkingen.

 

 

 • Het product van Miltkau Design
  Het product van Miltkau Design

  De producten van Miltkau Design worden met standaard fineer gemaakt en kunnen met gewone fineren uitgebreid worden. De fineer delen worden op Aslan geplakt en geschuurd. Aslan is dubbel zijdige plakfolie. Deze wordt op een schone,…

 • Minidoor verkoop via beurzen
  Minidoor verkoop via beurzen

  Tijdens een aantal beurzen zal ik het Miltkau Design bij me hebben.

  Ook heb ik losse fineerbladen bij me, net als kleine fineerstrookjes.

  Kom eens bij ons aan de tafel kijken wat het programma je zoal te bieden kan hebben.

 • Verzenden of ophalen
  Verzenden of ophalen

  Verzending altijd met brievenbus- of pakketpost

  Ook is het mogelijk om op afspraak uw bestelling bij onze showroom aan huis af te halen, of dat wij uw bestelling meenemen naar de beurs. Kies in het bestelprogramma in beide…

© 2010 - 2024 Minidoor | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel